Σχετικά με μας

Η mymapCY είναι μία σελίδα που έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλική προς τον χρήστη και του επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά με απώτερο σκοπό την εύκολη και γρήγορη αναζήτηση και προώθηση ακινήτων μέσω του διαδικτύου σε όλη την Κύπρο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η ευελιξία που προσφέρει η μηχανή αναζήτησης και ο ειδικά διαμορφωμένος διαδραστικός χάρτης της mymapCY καθιστά την ιστοσελίδα μας ιδανική για την εμφάνιση διαθέσιμων ακινήτων βάσει των δικών σας αναγκών στην περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Επιλέγοντας την περιοχή που σας ενδιαφέρει μπορείτε εύκολα και άμεσα να δείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και φωτογραφίες, καθώς επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη του κάθε ακινήτου ξεχωριστά.

Με αυτό τον τρόπο έχετε μπροστά σας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν γρήγορα και απλά μέσα από την άνεση του προσωπικού σας χώρου.

Η mymapCY προσφέρει τις υπηρεσίες της απεριόριστα χωρίς καμία χρέωση σε όλους τους χρήστες. Σας παρέχει ακόμη τη δυνατότητα να ενημερώνεστε εντελώς δωρεάν για νέες αναρτήσεις ακινήτων μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter).

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Ο πρωτότυπος σχεδιασμός της πλατφόρμας αυτής δίνει την άνεση σε εσάς να προσθέσετε ή να αλλάξετε πληροφορίες και φωτογραφίες του ακινήτου σας ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία χρέωση.

Με την τεχνολογία που διαθέτει η mymapCY μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά την επισκεψιμότητα που έχει το δικό σας ακίνητο, πόσοι έχουν διαβάσει το προφίλ του καθώς επίσης και πόσοι έχουν ζητήσει τα στοιχεία για να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Αμέσως μετά την ανάρτηση του ακινήτου σας στην ιστοσελίδα μας, ανακοινώνεται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) και προσωπικά στους χρήστες που έχουν ζητήσει καθημερινή ενημέρωση για νέα προσθήκη ακινήτων μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ξεκάθαρος σκοπός μας είναι η άμεση και απρόσκοπτη παρουσίαση των ακινήτων τόσο από την πλευρά των ιδιοκτητών όσο και προς τους ενδιαφερόμενους, γι’αυτό και οι υπηρεσίες που προσφέρει η mymapCY χαρακτηρίζονται από αμεροληψία και σοβαρότητα.

Αναρτήστε το ακίνητό σας στο mymapCY

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναρτήσετε το ακίνητό σας

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Copyright 2019 mymapCY

Proudly Developed by